MAINOS

Tutustu pääkouluttajaamme

Jirka Vierimaa on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus eläinalalta ja hänen koulutuksissaan on käynyt jo yli 5000 koiraa.

Jirka on valmistunut vuonna 2012 Tampereen yliopiston sovelletun ja kliinisen käyttäytymisanalyysin koulutusohjelmasta ja opiskelee tällä hetkellä yhteiskuntatutkimuksen maisteriopintoja.

Hän on myös yksi pääkouluttajista Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksessa. Yliopistotasoinen koulutusohjelma on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Jirka kuuluu myös Suomen käyttäytymisanalyysin seuran eettiseen toimikuntaan.

Työssään Jirka opettaa ihmisiä käyttämään positiivisen vahvistamisen tekniikoita arjessa, harrastuksissa sekä työssä eläinten parissa. Niiden taitojen avulla koulutuksessa voi saavuttaa tavoitteensa sujuvasti ja miellyttävin sivuvaikutuksin.

Koulutusratkaisut ovat harkittuja, eläimen kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä ihmisen ja eläimen vuorovaikutusta eli yhteistä kieltä edistäviä. Kouluttajana Jirka tekee itse käytännön harjoituksia eläinten kanssa niin usein kuin mahdollista ja hän haluaa edistää eettisesti kestävää eläinkoulutusta.

“Ratkaisukeskeinen lähestymistapa eläinkoulutukseen eli palkkioiden tehokas ja monipuolinen käyttö ymmärretään usein vain osittain. Kokonaisvaltaisesti sovellettuna se on toimivin ja kestää parhaiten niin arkista kuin tieteellistäkin kritiikkiä.”

DOLOssa Jirka työskentelee pääkouluttajanamme. Hän toimii kaiken tuotantomme sisällön laadunvalvojana. Voit siis huoletta keskittyä itse aiheeseen – oppimaan yhä parempia koirankoulutustaitoja!

MAINOS