Päivä 31 – Maaliskuun haaste

31

Jaa video tuloksista somessa!

Kuukauden mittainen uurastus on takana. Voit onnitella itseäsi, jos jaksoit sitoutua koiran säännölliseen kouluttamiseen. 💐
Teemme jatkuvasti päätöksiä koiran kouluttamisesta, kun ajattelemme sen käyttäytymistä. Valitsemme paikkoja, joissa koiran kanssa käymme ja toistamme tapoja, jotka leimaavat ihmisen ja koiran välistä kommunikointia. Meistä koiraihmisistä tiedetään tutkitusti, että mitä enemmän suunnittelemme koulutusta, sitä useammin käytämme palkkioita, vältämme rankaisemista ja suhtaudumme koiriimme kaiken kaikkiaan myönteisemmin.

Koirien kouluttaminen on hyvin yksinkertaista. Oikeastaan se on ihan yhtä yksinkertaista kuin niiden kanssa ystävystyminen. Aivan aluksi tarvitaan jotain säännöllistä ja suunniteltua yhteistä toimintaa. Tämän jälkeen aika hoitaa loput. Rutiinin tavoitteelliseen muodostamiseen voi varata aikaa juuri sen verran, että jaksaa toteuttaa päivittäisen suunnitelmansa säännöllisesti.
Mielestämme koirat ansaitsevat hyvän hoidon lisäksi nykyaikaiseen tietoon perustuvan perusopetuksen voidakseen sopeutua ihmisten maailmaan. Jos haluat olla koirasi todellinen ystävä, sitoudu säännölliseen kouluttamiseen palkkioiden avulla. ❤ Jo 20 huolellista toistoa päivässä riittää!

Käytännön harjoitus: Valitse mikä tahansa koulutustilanne, jota harjoittelitte tämän haasteen aikana. Tee vähintään 20 toistoa valitsemasi pituisina sarjoina ja videoi millaiseen tulokseen pääsitte.
#DOLOhaaste

Jaa video kuukauden tuloksista – tapahtuiko oppimista?