Käyttöehdot

DOLO-SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT
Luotu 1.12.2015 | Päivitetty 13.6.2018

Näissä käyttöehdoissa kerromme DOLO-sivustolla julkaistavan aineiston käyttöä koskevat ehdot sekä yksityisyyden suojaa koskevat periaatteemme. Yhtiöllämme on oikeus päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivujen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Internet-sivumme on suunnattu käytettäväksi ensisijaisesti Suomesta. Näihin ehtoihin ja Internet-sivujemme käyttöön sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Tehdessään DOLO-verkkokaupassa ostoksen, käyttäjä rekisteröityy DOLO-jäseneksi. DOLO-jäsen voi opiskella oppimisalueella ostamiensa valmennusten ohjauksessa, muokata profiiliaan, keskustella blogissa, sisäisessä sosiaalisessa mediassa sekä kurssikohtaisilla foorumeilla, seurata toisia käyttäjiä jne. Ostaessasi tuotteen hyväksyt nämä käyttö- ja sopimusehdot ja annat DOLOlle oikeuden käyttää tietojasi tavalla, jotka on määritelty näissä käyttöehdoissa ja rekisteriselosteessa henkilötietolain mukaisesti.

Ostamalla verkkokaupasta minkä tahansa tuotteen ja käyttämällä DOLO-sivustoa ilmoitat itsesi sivujen käyttäjäksi ja ilmoitat täten näiden ehtojen täyden ymmärtämisen sekä hyväksymisen. Kolmansien osapuolten tuottamiin sisältöihin sovelletaan lisäksi niiden erillisiä käyttöehtoja, joihin käyttäjä sitoutuu käyttäessään ao. sisältöjä. Muussa tapauksessa sivuston sekä sen palveluiden käyttö on kielletty.

Tietosuoja & evästeet

Voit lukea sivuston tietosuojaselosteen, evästekäytännön ja rekisteriselosteen tästä linkistä. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti ennen DOLO-palvelujen käyttöä.

Tekijänoikeudet, tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet

Sivujemme visuaalinen ilme ja sivuillamme julkaistava aineisto, kuten esimerkiksi kuvat, tekstit, grafiikka, ohjelmistot, videot ja äänet ovat DOLOn tai yhteistyökumppaneidemme tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Pidätämme kaikki oikeudet näillä sivuilla julkaistavaa aineistoon.

Sivuillamme julkaistavaa aineistoa saa selata ja ottaa siitä jäljennöksiä tulostamalla tai lataamalla tiedosto tietokoneelle. Aineistoa saa kuitenkin käyttää vain henkilökohtaiseen tarkoitukseen. Jäljennöksiä tai osaa niistä ei saa myydä tai jakaa sähköisesti esimerkiksi blogissa tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin Internet-sivuihin, ellei DOLO ole hyväksynyt tätä erikseen kirjallisesti. Lehdistötiedotteita saa julkaista tiedotusvälineissä edellyttäen, että lähde mainitaan.

Vastuu sivujen sisällöstä

DOLO-sivuston sisältämät tiedot on tarkoitettu antamaan hyödyllistä tietoa DOLOsta, palveluistamme ja tuotteistamme. Kaikki sivuillamme annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää kontekstistaan irrallisena, esimerkiksi juridisena neuvontana. DOLO ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.

DOLO ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa näille sivuille linkitettyjen sivujen sisällöstä tai niiden käytön yhteydessä aiheutuvasta vahingosta. Vastaavasti emme myöskään vastaa sivuillamme olevien keskustelupalstojen, blogin tai muiden vastaavien käyttäjien lähettämää aineistoa sisältävien palveluiden sisällöstä. DOLOlla on oman harkintansa mukaan oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa kävijöiden lähettämä aineisto sivuiltamme, ellei Suomen pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Käyttäjillä ei ole lupaa käyttää yhteisöstä tai foorumista saatuja yhteystietoja tai muita tietoja kaupalliseen tai mainonnalliseen tarkoitukseen, eikä roskapostin, ketjukirjeiden tai vastaavien lähettämiseen.

Nämä ehdot eivät kuitenkaan rajoita Suomen pakottavasta lainsäädännöstä johtuvia oikeuksia.

DOLOlle lähetetyn aineiston osalta lähettäjä vastaa siitä, ettei toimitettu aineisto loukkaa kolmansien tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia tai ole lainvastaista tai loukkaavaa sekä vastaa kaikista kustannuksista, joita DOLOlle lähetetyn aineiston lainvastaisuuden tai loukkaavuuden johdosta syntyy.

Käyttäjätili

Luodessasi käyttäjätilin DOLO-sivustolle, sitoudut olemaan vastuussa tilisi nimissä tehdyistä toiminnoista ja ladatusta materiaalista, sekä käyttäjätiliin liittyvien luottamuksellisten tietojen, kuten salasanan, vastuullisesta salassapidosta.

DOLO pidättää oikeuden kieltäytyä tarjoamasta palvelujaan, poistaa tai muokata sivuille ladattua sisältöä, peruuttaa tilauksia tai poistaa käyttäjätilejä ja niihin liittyviä henkilökohtaisia tietoja harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta.

Digitaalisen tuotteen tai palvelun käyttöönotto ja palautusoikeus

Ostaessaan verkkokaupasta minkä tahansa digitaalisen tuotteen, DOLO luovuttaa asiakkaalle tilauksen voimassaoloajaksi oikeuden käyttää tuotetta tai palvelua sen tilausehtojen mukaisesti. Digitaaliset tuotteet toimitetaan DOLO-sivuston oppimisalueen kautta. Videomateriaali on nähtävissä Vimeo.com-palvelun kautta upotettuna DOLO-sivustolle tai asiakkaalle toimitetun yksityisen linkin kautta.

Tuotteiden palautuspyynnöt käsitellään tapauskohtaisesti. Pyydämme, että asiakas ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä sivustolla kerrottuja kanavia käyttäen, esimerkiksi sähköpostitse. Digitaalisten tuotteiden käyttöoikeus loppuu takaisinmaksun yhteydessä.

Käyttöehtojen päivittäminen

DOLO pidättää oikeudet näiden ehtojen muuttamiseen, lisäämiseen ja poistamiseen minä hetkenä hyvänsä. Lue ehdot säännöllisesti, että saat tiedon mahdollisista muutoksista. Sivun alussa ilmoitamme, milloin käyttöehtoja on edellisen kerran päivitetty. Kun käytät DOLO-sivustoa, oletamme, että olet tietoinen käyttäjäehtojen päivityksistä sekä mahdollisista muutoksista.