Henkilökunta

DOLO
Henkilökunta

Koko asiantunteva moniammatillinen henkilökuntamme on sitoutunut työssään eläinten hyvinvoinnin ja modernien koulutusmenetelmien edistämiseen.

Jirka Vierimaa

DOLO-valmentaja

Toimin DOLOssa valmentajana ja luennoitsijana, tavoitteenani soveltaa laajaa teoriaosaamista yksilöllisesti käytäntöön. Olen toiminut eläinalalla lähes kymmenen vuotta, jonka aikana olen tavannut koulutuksissa toistakymmentä eri eläinlajia ja noin 4500 koiraa. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat mm. positiivisen vahvistamisen tekniikoiden tehokas hyödyntäminen ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa.

Koulutukseltani olen käyttäytymisanalyytikko, valmistunut Tampereen yliopiston sovelletun ja kliinisen käyttäytymisanalyysin koulutusohjelmasta. Eläinkoulutustyön ohella opiskelen yhteiskuntatieteitä, tavoitteena monipuolinen käytännön työn haasteisiin vastaavaa akateeminen koulutus.

Yhteystiedot

Jirka Vierimaa
DOLO-valmentaja
jirka@dolo.fi

Ota yhteyttä valmentajaan

Katja Kontu

DOLO-valmentaja

DOLOssa haluan auttaa valmennettaviani rakentamaan koirilleen vahvat perustaidot ja itselleen monipuolista koiranohjaajan työkalupakkia. Hyvä luottamus kaksi- ja nelijalkaisten tiimikaverien kesken luo pohjan kaikelle. Ehdoton tavoite on, että treenaaminen on innostavaa ja motivoivaa kaikille osapuolille!

Olen koulutukseltani agrologi (AMK), julkaisugraafikko ja kasvatustieteen yo. Viime vuosina olen valmistunut mm. hyppytekniikkakouluttajaksi ja kolunnut paljon koiriin liittyviä seminaareja ja koulutuksia niin Suomessa, ulkomailla kuin verkko-opintoinakin. Olen koukussa oppimiseen, haluan tietää koko ajan lisää eläinten kouluttamisesta ja hyvinvoinnista!

Yhteystiedot

Katja Kontu
DOLO-valmentaja
katja@dolo.fi

Ota yhteyttä valmentajaan

Outi Kivimäki

DOLO-valmentaja

Suurin mielenkiinnon kohteeni on koiran ja ihmisen yhteiselon parantaminen tavallisessa koira-arjessa. Olenkin erityisen innoissani DOLO Easy -tuotteista, jotka mahdollistavat käytännöllisten taitojen opettelun pieninä kokonaisuuksina.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri (kulttuuriperinnön tutkimus) ja yhteisöviestinnän tradenomi. Olen työskennellyt moninaisissa tehtävissä eri museoissa sekä kansalaisopistossa. Sivutoimisen koirakoulun perustin syksyllä 2014, mihin liittyen olen suorittanut myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Koirankoulutus tarjoaa niin tutkimustiedon kuin käytännön harjoitusten osalta loputtomasti haasteita, mahdollistaa minulle mieluisan asiakaspalvelutyön ja pitää aivot virkeinä.

Yhteystiedot

Outi Kivimäki
DOLO-valmentaja
outi@dolo.fi

Ota yhteyttä valmentajaan

Ella Välimäki

Videotuotanto

Olen vastuussa DOLOn audiovisuaalisesta tuotannosta. Koirat ovat aina olleet elämässäni tavalla tai toisella läsnä ja eläinten hyvinvointi on minulle tärkeää, joten olen iloinen saadessani hyödyntää osaamistani DOLOn toiminnassa. Pyrin ottamaan työssäni koirayksilöt huomioon!

Olen opiskellut teatterin ja elokuvan koulutusohjelmissa mm. Voionmaan opistolla sekä Tallinnan yliopiston alaisuuteen kuuluvassa Baltic Film and Media Schoolissa. Kehitän osaamistani opiskelemalla jatkuvasti monipuolisesti uusia asioita taiteen ja median parissa.

Yhteystiedot

DOLO DogsLearnOnline
PL 7 | 33401 TAMPERE
info@dolo.fi

Isa Välimäki

Suunnittelu, sivuston ylläpito

Vastaan DOLOssa suunnittelusta ja sivuston ylläpidosta sekä hoidan erilaisia tehtäviä asiakaspalvelusta markkinointiin ja sisällöntuotantoon. Olen työskennellyt eläinalalla kymmenen vuotta, ensin kouluttajan ja opettajan roolissa, sittemmin painottuen taustajoukon työtehtäviin.

Olen koulutukseltani hum. tieteiden kandidaatti (Turun yliopisto) ja teen parhaillaan maisteriopintoja Tampereen yliopistoon erikoistuen kulttuurisen eläintutkimuksen aihepiireihin. Olen kiinnostunut eläimistä, eläinten käyttäytymisestä ja koulutuksesta sekä yleisesti eläinaiheisiin liittyvistä ilmiöistä monitieteisesti. Tällä vuosituhannella uudella tavalla laajentunutta eläimiä ja etenkin koiria koskevaa tieteellistä kenttää onkin mielestäni loputtoman kiehtovaa seurata.

Yhteystiedot

DOLO DogsLearnOnline
PL 7 | 33401 TAMPERE
info@dolo.fi